Loading…

Klar til å Rocke?

Klikk på knappen nedenfor for å begynne å utforske vår hjemmeside og lære mer om vårt awesome selskap
Begynn å utforske

Lauren Harris

Lauren Harris er en britisk rock sangerinne som også er utdannet skuespiller. Hun er datter av Iron Maidens bassist Steve Harris, og har ikke bare vært på turne med Iron Maiden flere ganger, men det var faktisk bak scenen på en konsert at hun tok sine aller første skritt mens hennes far spilte på scenen.  Variety Fair har plassert henne på listen over “Top 10 Brits To Watch”, og hun var også på forsiden av magasinet i 2013.

Historie

Lauren  startet sin musikalske karriere i en alder av 17 år ved å opptre på barer og puber i London sammen med en venn. En kveld fanget hun oppmerksomheten til den legendariske britiske musikkprodusenten Russ Ballard. Han bad henne om å spille inn en demo med noen nye sanger han hadde skrevet, og vips så var hun på turne i Europa. Da hun var ferdig med sin første turne som varte i 12 måneder så turnerte hun med Iron Maiden på deres verdensturne. Plutselig så stod hun på scenen foran titusenvis fans. Hun ble også skrevet inn i historiebøkene i India, da hun var den første kvinnelige artisten som noensinne varmet opp for et rockeband i landet. Da turneen endte i 2006 så ga hun ut sitt første album Calm Before The storm.

Mellom 2006 og 2009 så turnerte Lauren Harris Band ikke kun med Iron Maiden, men også med Alice Cooper, Motley Crue og Within Temptation. Etter at noen av bandmedlemmene i Lauren Harris Band ble byttet ut i 2010 så endret bandet navn. Six Hour Sundown var navnet på den nye gruppen, og i 2010 så turnerte de i England og på flere festivaler rundt om i Europa. Hun dro så ut på en andre verdensturne med Iron Maiden, og denne turneen tok henne til blant annet Sør-Amerika, India, Japan, Argentina, USA, Chile, Cuba, Australia og Europa. Dette ble senere omtalt som en av historiens mest suksessfulle rocke turneer noensinne.

Etter at bandet Six Hour sundown ble oppløst i 2012 så dro Lauren til Los Angeles for å starte et nytt musikkprosjekt. Kingdom of I var navnet, og i løpet av dette prosjektet så begynte hun også å utvikle flere interesser som artist.

Skuespiller

Mens Lauren Harris var i Los Angeles for å jobbe med Kingdom of I så begynte hun å ta kurser i scenenærvær, og hun tok også skuespiller timer hos Howard Fine Studios. Dette viste seg å bli et vendepunkt i karrieren hennes. Når hun så forlot USA så fortsatte hun utdannelsen sin innen musikk og skuespill på London Academy of Music and Dramatic Art og på Oxford School of drama.

Lauren har siden spilt i flere filmer og teaterforestillinger, og to av filmene hun har medvirket i vill ha premiere i 2017. Flere av hennes skuespillerroller har også vært musikaler, blant annet da hun spilte heksen i Into the Woods på Oxford School of Drama. I tillegg til film og teater så har hun også hatt stemmene til flere roller i radio fortellinger. Hun driver også med innspilling til en dokumentar med tilhørende tv-serie om brasiliansk musikk som ventes å komme ut i løpet av de neste årene.

Lysende stjerne

Lauren Harris sin karriere er i full gang, både på musikk og på skuespiller fronten. Hun ble født inn i underholdningsbransjen da hun som liten var med si far på turne, men nå er det hun selv som turnerer verden. Med flere prosjekter på gang så kommer man helt garantert til å høre mer om denne damen i fremtiden.

Privacy Policy