Loading…

Klar til å Rocke?

Klikk på knappen nedenfor for å begynne å utforske vår hjemmeside og lære mer om vårt awesome selskap
Begynn å utforske

Gode overnattingsmuligheter i Trondheim

Trondheim har som alle større byer mange forskjellige typer overnattingsmuligheter å by på. Med både hotell, vandrerhjem, airbnb og campingplasser så finnes det noe for enhver smak og lommebok. Bysentrum er forholdsvis kompakt, og det er derfor lett å ta seg til og fra de forskjellige severdighetene uansett beliggenheten på overnattingsstedet. Velger man å bo litt utenfor byen så finnes det også lokale transportmidler som tar deg til og fra bysentrumet.

Hotell

Av hoteller så finnes det mange forskjellige å velge mellom. Trondheim byr på hoteller i alle stjerne klasser, og dermed også alle prisklasser. Ønsker man å bo sentralt og flott så er Scandic Nidelven et flott alternativ med sine fem stjerner og en flott beliggenhet. Rommene er moderne, og restauranten og spesielt baren er meget flott. Eget spa og velværesenter er noen av de andre fasilitetene som hotellet kan by på. Scandic Nidelven har nesten bare gode omtaler, så her er man nesten garantert å bli fornøyd med oppholdet.

Ønsker man derimot å bo litt billigere, men fortsatt i sentrum av byen så er P-Hotels Brattøra et godt alternativ. Dette trestjerners hotellet ligger i et lavere pris segment, men får også gode omtaler, standarden og prisen tatt i betraktning. Noe som gjør dette hotellet ekstra spennende for mange er deres golfbane. Spa og velværesenter finner man også i hotellet.

Pensjonat og vandrerhjem

Trondheim vandrerhjem er et annet alternativ for de som ønsker et rimeligere opphold. For de som reiser i grupper sammen og ønsker en rimelig overnatting så er dette et ypperlig valg. Med sovesaler på opptil fire senger, og felles bad så kan man fort få en overnatting på kun noen hundrelapper per person. Beliggenheten er også sentral nok til at man lett kan utforske byen herfra.

Pensjonat Jarlen er tilgjengelig sentralt i byen, og her får man både te-kjøkken og bad på rommet. Fellesvaskeri i bygget er tilgjengelig, og dette gjør det til et ypperlig sted for både barnefamilier og festivaldeltakere. Også her ligger prisene på noen hundre kroner per person per natt.

Airbnb

Å leie gjennom Airbnb blir stadig mer populært, spesielt blant de yngre reisende, og her kan man ofte finne gode kupp. Da man som regel leier en hel leilighet, eller et hus, så er denne formen for overnatting spesielt egnet for grupper eller store familier. Det finnes over 100 leiligheter og hus til leie på kort eller lang basis i Trondheim, blant annet så kan man leie et helt hus med overnattingsplass for 16 personer for 2000 kr natten. Ypperlig for en vennegjeng som skal på festival.

En annen fordel med å leie gjennom Airbnb er at siden man leier en hel bolig så finnes stort sett alle de fasilitetene som man trenger tilgjengelige i boligen. Fullt utstyrt kjøkken og mulighet for å vaske klær er nesten alltid inkludert, da dette gjerne er privatboliger som leies ut for korte eller lengre perioder.

Camping

Det finnes flere campingplasser lokalisert i nærheten av Trondheim, og en av de er Nidelven Camping. Nidelven Camping ligger 12 km utenfor bysentrumet. Beliggenheten er svært idyllisk ved Nidelven og de kan friste med både fiske og båtutleie. Har man ikke egen bobil eller campingvogn så er det tilrettelagt for å slå opp telt. Det kan også leies campingvogner for de som foretrekker dette. Kjøkken, og sanitæranlegg finnes på området.

Ønsker man å leie en hytte så kan man prøve Flakk camping som ligger 11 km utenfor Trondheim sentrum. Denne campingen ligger vest for byen ved Trondheimsfjorden. Her kan man ikke bare leie hytte, men også sette opp telt eller overnatte i egen campingvogn eller bobil. Det er tilrettelagt for sanitære behov, og det finnes også et kjøkken gjestene kan benytte seg av.

Privacy Policy